ΑΓΟΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

moto

Στα καταστήματά μας θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το χρυσό και το ασήμι.

* Πώληση κοσμημάτων

* Εκτίμηση - αγορά κοσμημάτων

* Επισκευές - μεταποιήσεις κοσμημάτων

* Ανταλλαγές κοσμημάτων

 

Με μια επίσκεψη σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματά μας μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κοσμήματα που δε θέλετε, παίρνοντας την αξία τους σε μετρητά αλλά επίσης και να μας συμβουλευτείτε απλά και μόνο για την τρέχουσα αξία τους.

Αν θέλετε μπορείτε να διαλέξετε από τα κοσμηματοπωλεία μας το κόσμημα της επιλογής σας και να αποκτήσετε καινούργια κοσμήματα δίνοντας τα παλιά χρυσαφικά σας.

 

Μπορούμε να σας δώσουμε την πλέον ανταγωνιστική τιμή της αγοράς βάσει της τρέχουσας τιμής του χρυσού στο χρηματιστήριο, ενώ οι τιμές μας αναρτώνται καθημερινά στην αρχική μας σελίδα.

 

Αξιολογούμε τα χρυσά και ασημένια σας κοσμήματα αλλά όχι μόνο. 

 ti agorazoume        Αγοράζουμε οτιδήποτε περιέχει χρυσό ή ασήμι:

         * Χρυσά νομίσματα

         * Ράβδους χρυσού

         * Χρυσά δόντια 

         * Χρυσά ρολόγια

         * Ασημένια σκεύη

 

                                          Αλλά όχι:

                                         * Επίχρυσα

                                         * Επάργυρα και 

                                         * Φω μπιζού

 

 

Παίρνετε επίσης εκτίμηση από γεμολόγο και για τους πολύτιμους λίθους που τυχόν έχουν τα κοσμήματά σας. Σε αυτήν την περίπτωση επιλέγετε αν θέλετε να πουλήσετε τις πέτρες σας ή να τις πάρετε πίσω.

Η εκτίμηση γίνεται ενώπιον σας, σας δίνετε όποια πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τα κοσμήματά σας κι αν αποφασίσετε να τα πουλήσετε πληρώνεστε άμεσα σε μετρητά.

 

              ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ H EKTIΜΗΣΗ;

  • D307Εξετάζουμε το κόσμημά σας για να δούμε όλα τα χαρακτηριστικά του.
  • Εντοπίζουμε τη σήμανση με τα καράτια του. Εάν δεν υπάρχει δεν αποτελεί πρόβλημα καθώς η ταυτοποίηση γίνεται με ακρίβεια με τη χρήση των ειδικών υγρών.
  • Παίρνουμε ίχνος από το κόσμημα πάνω στην ειδική πέτρα (Λυδία λίθος) και με την εφαρμογή ειδικών οξέων (βασιλικό ύδωρ) πάνω στο ίχνος εξακριβώνεται η περιεκτικότητα του σε καθαρό χρυσό δηλ. τα καράτια του. Αυτή είναι μια διαδικασία που δεν φθείρει το κόσμημα αν γίνει με το σωστό τρόπο και είναι η μόνη αλάνθαστη μέθοδος διακρίβωσης καρατίων.
  • ΠΑΝΤΑ τα κοσμήματά σας ελέγχονται δυο και τρεις φορές με την ίδια μέθοδο για να διαπιστωθούν με απόλυτη βεβαιότητα τα καράτια του.
  • Ακόμα και τα κοσμήματα που φέρουν σήμανση για τα καράτια τους, εξετάζονται επιπλέον για την περίπτωση που τυχόν είναι μεγαλύτερης καθαρότητας από αυτήν που αναγράφεται, κάτι που θα φέρει μεγαλύτερη αξία στην εξαγορά του προς όφελος του πελάτη. Αν π.χ. έχετε αλλάξει ένα κούμπωμα σε ένα κολιέ, όπου συνήθως αναγράφεται η σήμανση, το νέο κούμπωμα μπορεί να φέρει διαφορετική σήμανση από την πραγματική περιεκτικότητα του κολιέ σε καθαρό χρυσό.
  • Το κόσμημα σας εξετάζεται μπροστά σας και σας δίνεται η τιμή που θα πληρωθείτε άμεσα και μόνο με μετρητά.
  • Κατά την εκτίμηση του κοσμήματος θα πάρετε ξεχωριστά τιμή για τους πολύτιμους λίθους αν έχουν. Πάντα να φέρνετε μαζί με το κόσμημα αν έχετε πιστοποιητικό για τους λίθους.
  • Η εκτίμηση που θα σας δοθεί ισχύει όσο η τιμή του χρυσού παραμένει στα ίδια επίπεδα.

 

 

Αν θέλετε απλά να εκτιμήσετε χωρίς να πουλήσετε είμαστε διαθέσιμοι να σας βοηθήσουμε χωρίς οικονομική επιβάρυνση.


Δείτε επίσης:

Σήμανση κοσμημάτων

Συντήρηση, προστασία και γυάλισμα των ασημικών